Warme workshops kick-off

Vorig jaar in augustus had ik een droom.

Ik droomde ervan om groepjes vrouwen samen te brengen rond persoonlijke ontwikkeling en zelfzorg. Ik zou hen graag meegeven wat ik leerde de voorbije 15 jaar doorheen mijn eigen pad, coachingstrajecten en opleidingen. Er is zoveel dat je kan leren om je leven echt beter in te richten. Het is geen garantie op een roze wolk en dat hoeft ook niet. Ik hou van de positieve psychologie zoals beschreven in het boek ‘Leven om te floreren’:

” Je kan ongeacht de externe omstandigheden floreren: het is echt binnenwerk. Gelijkmoedigheid, empathie, altruïsme, kiezen voor moeiteloosheid, het begint bij jezelf. Zo binnen, zo buiten: wat je goed voor jezelf kan, kan je ook beter voor anderen.”

Het idee van een abonnement op persoonlijke ontwikkeling begon te groeien en net voor het einde van het jaar, waren een paar dames bereid om met mij in gesprek te gaan over hun noden en verlangens. Een eerste try-out volgde in februari. Het was zo fijn om te zien hoeveel zo een korte workshop kon betekenen. Het gaf een geweldige boost en ik begon stilaan zelf te geloven dat de droom mogelijk was.

Het was een rustgevende en niet geforceerde workshop waar iedereen zichzelf kon zijn. Op deze halve dag leerde ik een aantal nieuwe positieve manieren om naar situaties te kijken die je onmiddellijk kan toepassen in het dagelijks leven.

Isabel

Het was heel fijn het programma en de verschillende workshops te bedenken. Ik prikte 10 juni voor de live kick-off van de verkoop van de abonnementen. Je moest kunnen ondervinden wat het was zo een workshop en de versterkende factor van de groep. Een webinar vond ik helemaal niet geschikt. Het moest iets leuks en feestelijks worden. En het is het echt geworden! Het was een gezellige voormiddag.

De aanwezige dames proefden van oefeningen en gingen met elkaar in gesprek. Ik mocht ook mijn workshops en mijn abonnementsformule voorstellen. Het aperitief aan de ronde tafel aan het einde van de voormiddag, stelde mij ook helemaal gerust. Hoe schoon, wat daar al gedeeld werd terwijl we elkaar nog maar net kenden. Het was hartverwarmend dat mijn droom zo goed onthaald werd en meteen enthousiaste inschrijvingen volgden.

Ook iets voor jou? Hier lees je er alles over.

Vorige
Vorige

Gespreksavond voor vrouwen?

Volgende
Volgende

De kunst van holding space